top of page

Politika privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI

Ova Politika pokazuje kako vodimo računa o privatnosti naših korisnika i o načinima prikupljanja i obrade osobnih podataka. Ova Politika odnosi se na web stranicu www.proditus.eu ali i na sve ostale poslovne aktivnosti i procese u kojima dolazimo u kontakt s vašim osobnim podacima.

 

Vaša privatnost i sigurnost vaših osobnih podataka su nam iznimno važni, zato naša tvrtka PRODITUS d.o.o. postupa u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka.

 

Načela koja slijedimo su sljedeća:

•         Ne tražimo od vas osobne podatke osim ako ih zaista ne trebamo,

•        Ne dijelimo vaše osobne podatke ni s kim, osim u skladu sa zakonom, razvijanjem naših proizvoda ili zaštitom našim prava,          •         Ne pohranjujemo osobne podatke na naše poslužitelje osim ako su potrebni za kontinuirano funkcioniranje naše web stranice.

           

POSJETITELJI WEB STRANICE

Kao i većina operatora web stranica, PRODITUS d.o.o. prikuplja ne-osobne podatke koje web preglednici i poslužitelji obično stavljaju na raspolaganje, kao što su podaci o vrsti preglednika, jezične postavke, web mjesto s kojeg su posjetitelji došli te datum i vrijeme svakog posjeta web stranici. Svrha prikupljanju osobnih podataka je bolje razumijevanje kako posjetitelji koriste web stranicu.

 

S KIM DIJELIMO VAŠE OSOBNE PODATKE?

Vašu e-adresu i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka jer je to protivno našoj politici o privatnosti. Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni te oni nisu nužni za pristup na stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama.

 

Tijekom obavljanja naših aktivnosti, vašim osobnim podacima mogu pristupiti ili se mogu proslijediti sljedećim kategorijama primatelja:

• ovlašteni djelatnici te vlasnik tvrtke – osigurat će se da se osobni podatci obrađuju isključivo prema pravilima,

• Google – Google Analytics koji se upotrebljava za praćenje web statistike, demografskih podataka i ponašanja web korisnika. Koristimo ju za praćenje učinkovitosti naših marketinških kampanja. (za više podataka o pravilima privatnosti platforme Google Analytics, možete se informirati putem sljedećeg linka: https://policies.google.com/privacy?hl=hr)

 

POLITIKA KOLAČIĆA  (cookies)

Kako bi internetska stranica radila ispravno te kako bi ju se moglo unaprjeđivati u svrhu poboljšanja Vašeg iskustva pregledavanja, potrebno je minimalnu količinu informacija (cookies) spremiti na Vaše računalo. Više od 90% internetskih stranica koristi praksu kolačića te su po pravilima Europske unije obvezne zatražiti pristanak korisnika.

 

Korisnik isključivanjem kolačića odlučuje hoće li dopustiti pohranjivanje kolačića na svom računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u web pregledniku koji korisnik koristi za pregledavanje web stranica. Ako korisnik onemogući kolačiće postoji mogućnost da stranica neće moći koristiti neke od funkcionalnosti koje daje internetska stranica www.proditus.hr.

 

KOJA PRAVA IMATE NAD SVOJIM PODACIMA

Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene. Osobni podaci koji više nisu potrebni se trajno brišu siguran način što uključuje sve podatke koje ste nam dostavili.

 

IZMJENE POLITIKE

Odredbe ove Politike mogu se povremeno mijenjati. Objavit ćemo sve bitne izmjene ove Politike putem odgovarajućih obavijesti na ovoj internetskoj stranici ili ćemo vas obavijestiti o tome putem drugih komunikacijskih kanala.

 

KONTAKT

Sva pitanja, komentare i upite vezane za ovu Politiku možete nas kontaktirati na info@proditus.eu

bottom of page